Tradiciniai kibinai su kiauliena Porcijų skaičius: apie 25 vnt. Tešla 500 g kvietinių miltų 200 g sviesto 3 kiaušiniai 100 g grietinės Žiupsnelis druskos Įdaras […]
Traškūs ispaniški churros su šilkiniu šokolado kremu
Ispaniški churros su šokoladiniu padažu – klasikinis desertas namuose Porcijų skaičius: 12 Paruošimo laikas: apie 45 min. Ingredientai Tešlai: 250 g vandens 140 g kvietinių […]
Kreminis naminis humusas – nesudėtingas receptas kiekvienai dienai
Naminis humusas – greitas ir kremiškas receptas Porcijų skaičius: 4 Ingredientai 1 skardinė (400 g) virtų arba konservuotų avinžirnių 2–4 šaukštai skysčio nuo avinžirnių (arba […]
Kreminė gvakamolė su žaliosios citrinos nata – greitasis užkandis
Klasikinis guacamole receptas – greitai ir paprastai namuose Porcijų skaičius: 4 Paruošimo laikas: apie 10 min. Ingredientai 2 prinokę avokadai (didesni, minkšti) ½ nedidelio svogūno […]
Sultingi ir klasikiniai kotletai – patikrintas šeimos receptas
Sultingi kotletai iš dviejų rūšių faršo – lengvas ir greitas receptas Porcijų skaičius: 6 Paruošimo laikas: apie 30 minučių Ingredientai 400 g kiaulienos faršo 400 […]
Autentiškos graikiškos salotos – vasariškas skonis jūsų lėkštėje
Graikiškos salotos su feta – gaivus receptas vos per 20 minučių Porcijų skaičius: 2 Ingredientai: 2 trumpavaisiai agurkai 15 vyšninių pomidorų 200 g fetos sūrio […]
Gaivusis graikiškas Tzatziki – kremiškas jogurto ir agurkų padažas
INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 4 1 stiklinė graikiško jogurto 2 trumpavaisiai agurkai 2 česnako skiltelės 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus 1 valgomasis šaukštas šviežiai spaustų citrinų […]
Autentiški sakartveliški chinkaliai – sultingi, kvapnūs ir rankomis suspausti
INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 5 Įdarui: 400 g jautienos nugarinės (galite naudoti ir avieną) 400 g kiaulienos šoninės be odos 2 nedideli svogūnai Ryšulėlis kalendros (arba […]
Tradiciniai cepelinai su mėsa – minkšti, sultingi ir visada pavyksta
< Tradiciniai cepelinai su maltos mėsos įdaru ir spirgučių padažu Porcijų skaičius: 8 Ingredientai: 12 vnt. žalių bulvių 3 vnt. virtų bulvių druska (pagal skonį) […]
Tobula koldūnų tešla – elastinga, nelimpanti ir idealiai tinkama kočiojimui
INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 4 390 g kvietinių miltų (naudoti aukščiausios rūšies 550C) 250 ml vandens 4 šaukštai aliejaus (arba 50 g ištirpinto sviesto) 0.5 šaukštelio […]