Ingredientai (8 porcijoms) Biskvitui: 4 kiaušiniai 4 šaukštai cukraus 4 šaukštai miltų Žiupsnelis druskos 1 šaukštelis vanilinio cukraus Įdarui: 180 g riebesnės varškės 180 g […]
Minkštučiai namų balandėliai su ryžių ir mėsos įdaru
Ingredientai (6 porcijoms) 1 kopūsto galva 100 g grietinės 3 šaukštai miltų 2 šaukštai pomidorų padažo Druska, pipirai pagal skonį Aliejus (kepimui) Įdarui: 500 g […]
Tradicinis Čičinsko kepsnys su bulvių–kefyro tešla
Bulviniai kepsneliai su maltos mėsos įdaru – paprasta ir soti vakarienė Porcijų skaičius: 4 Paruošimo laikas: apie 1 val. Ingredientai 400 g maltos mėsos 2 […]
Klasikinė šventinė balta mišrainė su žirneliais
Ingredientai (10 porcijų) 5 vidutinės bulvės (verdomos su odele) 3 morkos (verdomos su odele) 2 kietai virti kiaušiniai 2 rauginti agurkai 1 stiklinė konservuotų žirnelių […]
Gaivi naminė rūgštynių sriuba – kaip iš vaikystės
Rūgštynių sriuba su šonine ir kiaušiniais – gaivus pavasarinis skonis Porcijų skaičius: 4 Paruošimo laikas: apie 20 min. Ingredientai 1,5 litro mėsinio sultinio (galima naudoti […]
Purūs beliašai su sultingu mėsos įdaru – tradicinis receptas žingsnis po žingsnio
Klasikiniai beliašai su mėsa – purūs ir sultingi Porcijų skaičius: 8 Paruošimo laikas: apie 1 val. Ingredientai Tešlai: 400 g kvietinių miltų 1 stiklinė pieno […]
Greitos krabų lazdelių salotos su ryžiais ir kukurūzais – puikus užkandis
Gaivios salotos su krabų lazdelėmis, kukurūzais ir ryžiais Paruošimo laikas: apie 20 min. Ingredientai 150 g krabų lazdelių 150 g konservuotų kukurūzų 100 g ryžių […]
Purus ir sotus naminis kugelis su šonine bei faršu – tradicinis skonis kiek kitaip
Kugelis su šonine ir padažu – tradicinis skanumynas kiek kitaip Porcijų skaičius: 6 Paruošimo laikas: daugiau nei 1 val. Ingredientai Pagrindui: 15 bulvių 500 g […]
Lėtai kepti karamelizuoti svogūnai stiklainiukuose – tikra skonio bomba
Karamelizuoti svogūnai su balzaminiu actu Išeiga: apie 5 nedideli stiklainiai Ingredientai 3 kg svogūnų (rausvųjų ar baltųjų) 300 g rudojo cukraus 250 ml balzaminio acto […]
Tikra vasaros klasika: naminė braškių uogienė su senoviniu žavesiu
Braškių uogienė trijų virimų metodu – išliekančios braškės ir tirštas sirupas Kiekis: ~1,8 litro Bendras laikas: daugiau nei 1 val. Ingredientai 1 kg prinokusių braškių […]