INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
- 500 g kvietinių miltų
 - 350 ml vandens
 - 3 šaukštai aliejaus
 - žiupsnelis druskos
 
Kepimui:
- 500 ml aliejaus
 
Įdarui:
- 450 g maltos kiaulienos (arba mėgstamos rūšies faršo)
 - 1 kiaušinis
 - 1 svogūnas
 - 3 česnako skiltelės
 - sauja krapų
 - žiupsnelis pipirų
 
  ČEBURĖKŲ PARUOŠIMAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
- Tešlos paruošimui į dubenį supilkite šiltą vandenį ir aliejų. Sumaišykite su druska ir miltais – pastaruosius pilkite palaipsniui, maišydami, kol gausite vientisą, minkštą ir tamprią tešlą. Minkyti reikėtų apie 10 minučių.
 - Faršą sumaišykite su smulkintu svogūnu, česnaku bei kapotais krapais. Įmuškite kiaušinį, pagardinkite pipirais ir viską gerai išmaišykite, kol taps vientisa masė.
 - Ant miltais pabarstyto paviršiaus imkite gabalėlį tešlos, iškočiokite plonai, dėkite šaukštą įdaro, užlenkite pusiau ir kraštus tvirtai suspauskite šakute.
 - Kepkite karštame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Leiskite nuvarvėti ant popierinio rankšluosčio.
 
