Traškios krabų lazdelės su česnakiniu padažu
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
- 300 g krabų lazdelių
- 3 kiaušiniai
- 100 g kvietinių miltų
- 3 šaukštai majonezo
- 1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
- 1 žiupsnelis smulkintų krapų
- Druska pagal skonį
Padažui:
- 4 šaukštai majonezo
- 1 šaukštas grietinės
- 1 česnako skiltelė
Paruošimo eiga:
Paruošimo laikas: apie 30 min.
-
Į dubenį įmuškite kiaušinius, dėkite majonezą, berkite miltus, paprikos miltelius, krapus ir žiupsnelį druskos.
Viską gerai išmaišykite iki vientisos, šiek tiek tirštos masės. - Krabų lazdeles perpjaukite pusiau išilgai, tada pamirkykite paruoštoje tešloje.
-
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite krabų lazdeles, kol abi pusės taps auksinės spalvos.
Kepdami palikite šiek tiek vietos tarp lazdelių, kad gražiai apskrustų. - Iškepusias krabų lazdeles padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
-
Padažui sumaišykite majonezą, grietinę ir išspaustą česnaką.
Gerai išmaišykite ir patiekite kartu su šiltomis krabų lazdelėmis.