INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
-
2 trumpavaisiai agurkai
-
15 vyšninių pomidorų
-
200 g fetos sūrio
-
1 nedidelis raudonasis svogūnas
-
½ žaliosios paprikos
-
15 juodųjų alyvuogių
-
4 šaukštai šviežių citrinų sulčių
-
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
-
1 česnako skiltelė
-
½ šaukštelio džiovinto raudonėlio
-
Žiupsnelis druskos
-
Šiek tiek maltų juodųjų pipirų
SALOTŲ PARUOŠIMAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 minučių
-
Mažame inde sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, išspaustą česnaką, raudonėlį, druską ir pipirus. Gerai išplakite šakute arba šluotele, kol padažas taps vientisas.
-
Į didesnį dubenį sudėkite pusiau perpjautus pomidoriukus, plonais žiedeliais pjaustytą svogūną, nuluptą ir griežinėliais supjaustytą agurką, juostelėmis supjaustytą papriką, kubeliais supjaustytą fetą bei alyvuoges.
-
Lengvai permaišykite, užpilkite paruoštu padažu ir vėl trumpai pamaišykite, kad daržovės pasidengtų užpilu. Patiekite iškart.