INGREDIENTAI:
- 500 g braškių
 - 200 ml grietinėlės (35 % riebumo)
 - 200 ml pieno
 - 150 g cukraus
 - 70 ml vandens
 - 3,5 a. š. želatinos
 - šiek tiek vanilinio cukraus
 
  PANAKOTOS SU BRAŠKĖMIS PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite išbrinkti maždaug 15 minučių. Tuomet kaitinkite garų vonelėje, kol visiškai ištirps.
 - Į puodą supilkite pieną ir grietinėlę, berkite 80 g cukraus ir vanilinį cukrų. Kaitinkite maišydami, kol cukrus ištirps (neužvirinkite). Įmaišykite ištirpintą želatiną ir gerai išmaišykite. Gauta mase užpildykite stiklines ar indelius. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
 - Braškes sutrinkite su likusiu cukrumi iki vientisos masės. Kai panakota sustings, atsargiai užpilkite braškių sluoksnį ant viršaus.
 
