INGREDIENTAI:
Porcijų kiekis: 5
- 2 vištienos krūtinėlės (filė)
 - 2 kiaušiniai
 - 3 v. š. bulvių ar kukurūzų krakmolo
 - 3 v. š. majonezo
 - druskos – pagal skonį
 - paukštienos prieskonių – pagal skonį
 - šiek tiek juodųjų pipirų
 
Kepimui:
- aliejaus – tiek, kad padengtų keptuvės dugną
 
  PARUOŠIMAS:
Paruošimo trukmė: apie 20 min.
- Vištienos krūtinėles supjaustykite nedideliais kubeliais – kuo smulkiau, tuo tolygesni kepsniukai.
 - Mėsą sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinius, suberkite krakmolą, įdėkite majonezo ir viską gerai išmaišykite.
 - Pagardinkite druska, paukštienos prieskoniais ir šiek tiek pipirų. Dar kartą permaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų.
 - Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šaukštu dėkite paruoštą masę ir suformuokite nedidelius blynelius.
 - Kepkite ant vidutinės kaitros, kol kepsniukai apskrus ir iškeps viduje – iš abiejų pusių po kelias minutes.
 - Patiekite šiltus – labai skanu su daržovių garnyru, ryžiais ar jogurtiniu padažu.
 
