INGREDIENTAI:
- 300 g kvietinių miltų
 - apie 300 ml pieno
 - 3 kiaušiniai
 - 120 g sviesto
 - 4 v. š. cukraus
 - 1 a. š. vanilinio cukraus
 - 1 a. š. kepimo miltelių
 
  PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: apie 30 min.
- Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų bei vanilinį cukrų. Plakite, kol masė taps puri ir šiek tiek pašviesės.
 - Ištirpinkite sviestą, šiek tiek atvėsinkite ir supilkite į kiaušinių masę. Įpilkite pieną, viską gerai išmaišykite.
 - Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Palaipsniui berkite į tešlą, vis maišydami, kol gausite grietinę primenančios tirštumo masę. Jei tešla per skysta – įdėkite dar truputį miltų. Jei pernelyg tiršta – praskieskite pienu.
 - Gerai įkaitinkite čirvinių blynų keptuvę (vaflinę), švelniai patepkite sviestu. Pilkite tešlą ir kepkite iki gražios auksinės spalvos.
 - Patiekite šiltus – skanu su uogiene, medumi, grietine ar be nieko!
 
