Skip to content
Kompiuteriukai.lt
  • Pagrindinis
  • Technologijos
  • Verslas
  • Karjera
  • Finansai
  • Sveikata
  • Receptai
    • Apkepai
    • Blynai ir vafliai
    • Desertai
    • Karšti patiekalai
    • Konservuoti patiekalai
    • Košės ir tyrės
    • Kremai ir padažai
    • Picos
    • Pyragai ir kepiniai
    • Salotos ir mišrainės
    • Garnyrai
    • Sriubos
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
    • Užkandžiai
    • Gėrimai
    • Gėrimai su alkoholiu
  • Grožis
  • Namai
    • Kiemas ir Sodas
  • Patarimai
  • Laisvalaikis
    • Gyvenimo būdas
    • Kelionės
  • Gyvūnai
  • Kontaktai
Autentiškas itališkas Tiramisu – desertas, kuris sužavi kiekvieną
  • Desertai
  • Receptai

Autentiškas itališkas Tiramisu – desertas, kuris sužavi kiekvieną

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 8 500 g maskarponės 200 g biskvitinių sausainių („Damų pirštelių“, gali prireikti kiek daugiau) 250 ml stiprios kavos 4 M dydžio kiaušiniai […]

Kvapnus kiaulienos plovas su morkomis ir česnaku – paprasta ir soti vakarienė
  • Karšti patiekalai
  • Receptai

Kvapnus kiaulienos plovas su morkomis ir česnaku – paprasta ir soti vakarienė

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 8 1,3 kg kiaulienos nugarinės 320 g nevirtų ryžių 4 didelės morkos 2 dideli svogūnai 4 česnako skiltelės aliejaus (pagal poreikį) druskos […]

Sultingas kiaulienos troškinys su pomidorų padažu – paprasta ir soti vakarienė
  • Karšti patiekalai
  • Receptai

Sultingas kiaulienos troškinys su pomidorų padažu – paprasta ir soti vakarienė

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 6 500 g kiaulienos kumpio 200 ml sultinio 1 morka 1 svogūnas 5 šaukštai pomidorų padažo 1 šaukštas kvietinių miltų žiupsnelis prieskonių […]

Purūs naminiai blyneliai su pienu – greitai paruošiami ir labai skanūs
  • Blynai ir vafliai
  • Receptai

Purūs naminiai blyneliai su pienu – greitai paruošiami ir labai skanūs

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 2 100 g kvietinių miltų (naudoti Kauno Grūdų 550 C) 100 ml pieno (galima naudoti ir kefyrą) 2 kiaušiniai (M arba L […]

Tikri žemaitiški blynai su kalakutienos įdaru ir kremišku padažu
  • Blynai ir vafliai
  • Receptai

Tikri žemaitiški blynai su kalakutienos įdaru ir kremišku padažu

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 4 Tešlai: 15 vnt. krakmolingų bulvių (vidutinio dydžio) 2 kiaušiniai 3 šaukštai miltų 3 šaukštai bulvių krakmolo 1 šaukštelis druskos Įdarui: 300 […]

Tikro skonio „Carbonara“ – klasikinis itališkas receptas
  • Karšti patiekalai
  • Receptai

Tikro skonio „Carbonara“ – klasikinis itališkas receptas

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 3 300 g spagečių 150 g pančetos (arba sūdytos/rūkytos šoninės, žr. patarimus) 120 g kietojo sūrio (naudojau VILVI Memel Prussia) 4 kiaušinių […]

Minkšti virti varškėtukai su švelniu grietinėlės padažu
  • Karšti patiekalai
  • Receptai

Minkšti virti varškėtukai su švelniu grietinėlės padažu

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 2 Tešlai: 200 g varškės 1 kiaušinis 65 g miltų 2 šaukštai cukraus žiupsnelis druskos Padažui: 50 ml grietinėlės 30 g sviesto […]

Klasikinis traškus picos pagrindas – kaip išsikepti namuose
  • Picos
  • Receptai

Klasikinis traškus picos pagrindas – kaip išsikepti namuose

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 4 500 g kvietinių miltų 250 ml drungno vandens 30 g alyvuogių aliejaus (šiek tiek ir aptepimui) 25 g šviežių mielių (arba […]

Minkšti, sultingi ir purūs – klasikiniai kotletai namų skoniui
  • Karšti patiekalai
  • Receptai

Minkšti, sultingi ir purūs – klasikiniai kotletai namų skoniui

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 8 1 kg kiaulienos ir jautienos mišinio faršo 3 bulvės 3 svogūnai 1 bandelė arba 4 batono riekės 150 ml pieno 1 […]

Autentiška itališka lazanija su jautiena ir bešameliu – kaip iš restorano
  • Apkepai
  • Receptai

Autentiška itališka lazanija su jautiena ir bešameliu – kaip iš restorano

  • 0

INGREDIENTAI Porcijų skaičius: 6 Apytiksliai 10 lazanijos lakštų 100 g kietojo sūrio (pvz., Memel Reserve) Mėsos padažui: 700 g jautienos faršo 400 g konservuotų pomidorų […]

Įrašų puslapiavimas

Ankstesnis 1 … 47 48 49 50 Kitas

Naujausi įrašai

  • Šašlykų marinatas su actu: subalansuota rūgštis ir prieskoniai
  • Ar galima pasigaminti santvaras savarankiškai? Ekspertų įžvalgos
  • Lazanija: patikimas receptas kiekvienam kartui
  • Kodėl lietuviai vis dažniau renkasi gydomąjį masažą vietoje vaistų?
  • Pomidorai su želatina: stangrūs, skaidrūs ir labai skanūs

Kategorijos

  • Apkepai
  • Blynai ir vafliai
  • Desertai
  • Garnyrai
  • Gėrimai
  • Gėrimai su alkoholiu
  • Karjera
  • Karšti patiekalai
  • Kelionės
  • Kiemas ir Sodas
  • Konservuoti patiekalai
  • Košės ir tyrės
  • Kremai ir padažai
  • Namai
  • Patarimai
  • Picos
  • Pyragai ir kepiniai
  • Receptai
  • Salotos ir mišrainės
  • Sriubos
  • Sveikata
  • Technologijos
  • Troškiniai
  • Užkandžiai
  • Verslas

Dėl reklamos ar kitų klausimų susisiekite el. paštu: [email protected]

Lankomumas:
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Copyright © 2025 Kompiuteriukai.lt Theme: Express News By Adore Themes.