Skip to content
Kompiuteriukai.lt
  • Pagrindinis
  • Technologijos
  • Verslas
  • Karjera
  • Sveikata
  • Receptai
    • Apkepai
    • Blynai ir vafliai
    • Desertai
    • Karšti patiekalai
    • Konservuoti patiekalai
    • Košės ir tyrės
    • Kremai ir padažai
    • Picos
    • Pyragai ir kepiniai
    • Salotos ir mišrainės
    • Garnyrai
    • Sriubos
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
    • Užkandžiai
    • Gėrimai
    • Gėrimai su alkoholiu
  • Namai
  • Kiemas ir Sodas
  • Kelionės
  • Patarimai
  • Kontaktai
Pomidorai savo sultyse: bazė sriuboms ir troškiniams
  • Konservuoti patiekalai

Pomidorai savo sultyse: bazė sriuboms ir troškiniams

  • 0

Pomidorai – viena universaliausių daržovių, be kurios sunku įsivaizduoti virtuvę. Konservuoti pomidorai savo sultyse yra tikras išsigelbėjimas tiek žiemą, tiek vasarą, nes suteikia galimybę mėgautis […]

Virtų bulvių cepelinai su varške: švelnus skonis be pastangų
  • Karšti patiekalai

Virtų bulvių cepelinai su varške: švelnus skonis be pastangų

  • 0

Virtų bulvių cepelinai su varške – tai patiekalas, kuris įrodo, kad lietuviška virtuvė gali būti ne tik soti, bet ir švelni. Tradiciniai cepelinai dažniausiai gaminami […]

Kepta karka: traški oda ir sultingas vidus
  • Karšti patiekalai

Kepta karka: traški oda ir sultingas vidus

  • 0

Kepta karka su traškia oda ir sultingu vidumi – tai vienas iš tų patiekalų, kurie ne tik priverčia susigundyti, bet ir sukuria ypatingą atmosferą prie […]

Žuvis tešloje: traški klasika iš kelių ingredientų
  • Karšti patiekalai

Žuvis tešloje: traški klasika iš kelių ingredientų

  • 0

Žuvis tešloje – tai patiekalas, kurio receptas žinomas daugelyje pasaulio virtuvių. Jis ypatingas tuo, kad reikalauja nedaug ingredientų, tačiau galutinis rezultatas visuomet būna nepaprastai skanus. […]

Burokėliai žiemai: trys skoniai viename stiklainyje
  • Konservuoti patiekalai

Burokėliai žiemai: trys skoniai viename stiklainyje

  • 0

Burokėliai – tai šakniavaisiai, be kurių sunku įsivaizduoti lietuvišką virtuvę. Jie ne tik maistingi ir skanūs, bet ir labai universalūs: gali būti naudojami sriuboms, salotoms, […]

Pyragas su kondensuotu pienu: saldumas, kuris tirpsta burnoje
  • Pyragai ir kepiniai

Pyragas su kondensuotu pienu: saldumas, kuris tirpsta burnoje

  • 0

Pyragai su kondensuotu pienu jau seniai pelnė savo vietą mėgstamiausių desertų sąraše. Jie yra ne tik ypatingai saldūs, bet ir pasižymi minkšta tekstūra, kuri tiesiog […]

Silkė su kiviais: netikėtos, bet gaivios šventinės salotos
  • Salotos ir mišrainės

Silkė su kiviais: netikėtos, bet gaivios šventinės salotos

  • 0

Silkė tradiciškai užima garbingą vietą lietuviškame švenčių stalo meniu. Ji dažniausiai derinama su svogūnais, morkomis, burokėliais ar bulvėmis, tačiau pastaraisiais metais vis daugiau žmonių atranda […]

Saldžiarūgštės cukinijos žiemai: tobula prie keptos mėsos
  • Konservuoti patiekalai

Saldžiarūgštės cukinijos žiemai: tobula prie keptos mėsos

  • 0

Cukinijos – viena universaliausių daržovių mūsų virtuvėje. Jos auga greitai, dera gausiai ir yra itin lengvai pritaikomos įvairiuose patiekaluose. Tačiau bene didžiausias cukinijų privalumas – […]

Manų košė: be gumulėlių ir visada kreminė
  • Košės ir tyrės

Manų košė: be gumulėlių ir visada kreminė

  • 0

Manų košė yra vienas paprasčiausių, tačiau kartu ir labiausiai nostalgiškų patiekalų lietuviškoje virtuvėje. Ji daugeliui primena vaikystę, šiltus pusryčius mokykloje ar namuose. Atrodytų, ko gali […]

Koldūnai orkaitėje su sūriu: mažiau riebalų, daugiau skonio
  • Karšti patiekalai

Koldūnai orkaitėje su sūriu: mažiau riebalų, daugiau skonio

  • 0

Koldūnai – tai viena iš mėgstamiausių ir populiariausių patiekalų tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje. Tradiciškai jie gaminami su riebalais, kepami ar verdami vandenyje, tačiau šiuolaikiniai […]

Įrašų puslapiavimas

Ankstesnis 1 … 4 5 6 … 49 Kitas

Naujausi įrašai

  • Grikių kotletai: vegetariška vakarienė be kompromisų
  • Skaitmeninio pasirašymo standartai skirtingose šalyse
  • Kaip apskaičiuoti, per kiek laiko atsipirks saulės elektrinė?
  • Lazanija su varške: švelni ir labai soti
  • Balandėlių padažas: kreminis su krapais ir česnaku

Kategorijos

  • Apkepai
  • Blynai ir vafliai
  • Desertai
  • Garnyrai
  • Gėrimai
  • Gėrimai su alkoholiu
  • Karjera
  • Karšti patiekalai
  • Kelionės
  • Kiemas ir Sodas
  • Konservuoti patiekalai
  • Košės ir tyrės
  • Kremai ir padažai
  • Namai
  • Patarimai
  • Picos
  • Pyragai ir kepiniai
  • Receptai
  • Salotos ir mišrainės
  • Sriubos
  • Sveikata
  • Technologijos
  • Troškiniai
  • Užkandžiai
  • Verslas

Dėl reklamos ar kitų klausimų susisiekite el. paštu: [email protected]

Lankomumas:
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Copyright © 2025 Kompiuteriukai.lt Theme: Express News By Adore Themes.