Skip to content
Kompiuteriukai.lt
  • Pagrindinis
  • Technologijos
  • Verslas
  • Karjera
  • Sveikata
  • Receptai
    • Apkepai
    • Blynai ir vafliai
    • Desertai
    • Karšti patiekalai
    • Konservuoti patiekalai
    • Košės ir tyrės
    • Kremai ir padažai
    • Picos
    • Pyragai ir kepiniai
    • Salotos ir mišrainės
    • Garnyrai
    • Sriubos
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
    • Užkandžiai
    • Gėrimai
    • Gėrimai su alkoholiu
  • Namai
  • Kiemas ir Sodas
  • Kelionės
  • Patarimai
  • Kontaktai
Balandėliai orkaitėje: sultingas įdaras, minkšti lapai
  • Karšti patiekalai

Balandėliai orkaitėje: sultingas įdaras, minkšti lapai

  • 0

Balandėliai – vienas iš tų patiekalų, kurie daugelį grąžina į vaikystę, primena šeimos pietus ar šventes. Tai tradicinis lietuviškas patiekalas, turintis gilias šaknis mūsų kulinarinėje […]

Burokėlių mišrainė žiemai be klaidų: spalva ir traškumas
  • Konservuoti patiekalai

Burokėlių mišrainė žiemai be klaidų: spalva ir traškumas

  • 0

Burokėlių mišrainė yra vienas iš tų patiekalų, kurie ne tik papildo žiemos atsargas, bet ir suteikia ypatingą skonį, spalvą bei naudą organizmui. Ši daržovė yra […]

Tinginys su kondensuotu pienu: ypatingai kreminis skonis
  • Desertai

Tinginys su kondensuotu pienu: ypatingai kreminis skonis

  • 0

Lietuviškas tinginys jau seniai įsitvirtino kaip vienas mylimiausių desertų mūsų virtuvėje. Jis paprastas, sotus, nereikalaujantis nei daug laiko, nei sudėtingų kulinarinių įgūdžių. Tradiciškai gaminamas iš […]

Programavimas studijos Lietuvoje: ką siūlo universitetai ir kolegijos?
  • Technologijos

Programavimas studijos Lietuvoje: ką siūlo universitetai ir kolegijos?

  • 0

Programavimas yra viena sparčiausiai augančių sričių pasaulyje, o Lietuvoje ši specialybė tampa vis patrauklesnė tiek abiturientams, tiek persikvalifikuojantiems žmonėms. IT sektorius nuolat plečiasi, todėl aukštosios […]

Marinuoti svogūnai per 10 minučių: prie mėsos ir sumuštinių
  • Konservuoti patiekalai

Marinuoti svogūnai per 10 minučių: prie mėsos ir sumuštinių

  • 0

Marinuoti svogūnai – tai vienas greičiausių būdų suteikti patiekalams ryškaus skonio ir gaivumo. Jų gamyba nereikalauja nei daug ingredientų, nei laiko, todėl jie puikiai tinka […]

Objektinis programavimas: kodėl tai viena svarbiausių IT sąvokų?
  • Technologijos

Objektinis programavimas: kodėl tai viena svarbiausių IT sąvokų?

  • 0

Objektinis programavimas (angl. Object-Oriented Programming, OOP) yra viena svarbiausių sąvokų informacinių technologijų pasaulyje. Tai ne tik būdas rašyti kodą, bet ir visą programavimo mąstymą keičianti […]

Vyšnių uogienė: tiršta, aromatinga ir be kartumo
  • Konservuoti patiekalai
  • Receptai

Vyšnių uogienė: tiršta, aromatinga ir be kartumo

  • 0

Vyšnių uogienė yra vienas mėgstamiausių naminių saldumynų, kurio skonis ir aromatas neatsiejami nuo vaikystės prisiminimų. Ji puikiai dera tiek prie pusryčių bandelių, tiek prie blynų, […]

Autentiškas guliašas su paprika: troškinys, kuris sušildo
  • Receptai
  • Troškiniai

Autentiškas guliašas su paprika: troškinys, kuris sušildo

  • 0

Guliašas yra vienas labiausiai atpažįstamų Vidurio Europos patiekalų, kilęs iš Vengrijos, tačiau pamėgtas visame pasaulyje. Jo istorija siekia klajoklius vengrų piemenis, kurie gamindavo sotų troškinį […]

Kotletai orkaitėje: sultingi be papildomo riebalų kiekio
  • Karšti patiekalai
  • Receptai

Kotletai orkaitėje: sultingi be papildomo riebalų kiekio

  • 0

Kotletai yra vienas populiariausių patiekalų lietuviškoje virtuvėje. Jie primena jaukius šeimos sekmadienius, kai visi susirenka prie stalo pasidalinti šiltu, namuose gamintu maistu. Nors dažniausiai kotletai […]

Charčio sriuba: kaukazietiškas aštrumas lietuviškoje virtuvėje
  • Receptai
  • Sriubos

Charčio sriuba: kaukazietiškas aštrumas lietuviškoje virtuvėje

  • 0

Charčio sriuba – vienas ryškiausių Kaukazo virtuvės patiekalų, kurio istorija siekia šimtmečius. Tai ne tik sotus troškinys, bet ir visos kultūros dalis, simbolizuojanti svetingumą bei […]

Įrašų puslapiavimas

Ankstesnis 1 … 7 8 9 … 49 Kitas

Naujausi įrašai

  • Grikių kotletai: vegetariška vakarienė be kompromisų
  • Skaitmeninio pasirašymo standartai skirtingose šalyse
  • Kaip apskaičiuoti, per kiek laiko atsipirks saulės elektrinė?
  • Lazanija su varške: švelni ir labai soti
  • Balandėlių padažas: kreminis su krapais ir česnaku

Kategorijos

  • Apkepai
  • Blynai ir vafliai
  • Desertai
  • Garnyrai
  • Gėrimai
  • Gėrimai su alkoholiu
  • Karjera
  • Karšti patiekalai
  • Kelionės
  • Kiemas ir Sodas
  • Konservuoti patiekalai
  • Košės ir tyrės
  • Kremai ir padažai
  • Namai
  • Patarimai
  • Picos
  • Pyragai ir kepiniai
  • Receptai
  • Salotos ir mišrainės
  • Sriubos
  • Sveikata
  • Technologijos
  • Troškiniai
  • Užkandžiai
  • Verslas

Dėl reklamos ar kitų klausimų susisiekite el. paštu: [email protected]

Lankomumas:
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Copyright © 2025 Kompiuteriukai.lt Theme: Express News By Adore Themes.