INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 18
Tešlai:
- 
640 g kvietinių miltų (apie 4 stiklinės)
 - 
4 kiaušiniai
 - 
200 g grietinės
 - 
200 g sviesto (arba kepinių margarino)
 - 
žiupsnelis druskos
 
Įdarui:
- 
600 g mėgstamo maltos mėsos
 - 
1 nedidelis svogūnas
 - 
pagal skonį druskos
 - 
pagal skonį mėsos prieskonių
 - 
šiek tiek maltų pipirų
 
 KIBINŲ PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
- 
Į didelį dubenį suberkite miltus, įtarkuokite sviestą stambia tarka ir pirštais ar šaukštu gerai išmaišykite, kad susidarytų trupiniai.
 - 
Atskirame dubenėlyje suplakite 3 kiaušinius su grietine ir šią masę supilkite į miltų bei sviesto mišinį. Užminkykite vientisą, minkštą tešlą ir padėkite ją į šaldytuvą maždaug 30 min.
 - 
Tuo metu paruoškite įdarą: smulkiai supjaustykite svogūną, sudėkite į faršą, pagardinkite druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir viską gerai išmaišykite.
 - 
Iš šaldytuvo išimkite tešlą, padalykite į rutuliukus, juos iškočiokite į apskritimus, ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro ir užspauskite kraštus, formuodami kibinus.
 - 
Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C.
 - 
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite suformuotus kibinus. Po 5 minučių kepimo atidarykite orkaitę ir kibinų viršų patepkite likusiu, suplaktu kiaušiniu.
 - 
Kepkite apie 20–40 minučių, priklausomai nuo dydžio, kol paviršius taps gražiai auksinis.
 - 
Išimkite iš orkaitės, leiskite trumpai atvėsti ir mėgaukitės šiltais kibinais!
 
