INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
-
300 g krabų lazdelių
-
3 kiaušiniai
-
100 g kvietinių miltų
-
3 šaukštai majonezo
-
1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
-
1 žiupsnelis smulkintų krapų
-
Druska pagal skonį
Padažui:
-
4 šaukštai majonezo
-
1 šaukštas grietinės
-
1 česnako skiltelė
PARUOŠIMO EIGA:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
-
Į dubenį įmuškite kiaušinius, dėkite majonezą, berkite miltus, paprikos miltelius, krapus ir žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišykite iki vientisos, šiek tiek tirštos masės.
-
Krabų lazdeles perpjaukite pusiau išilgai, tada pamirkykite paruoštoje tešloje.
-
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite krabų lazdeles, kol abi pusės taps auksinės spalvos. Kepdami palikite šiek tiek vietos tarp lazdelių, kad gražiai apskrustų.
-
Iškepusias krabų lazdeles padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
-
Padažui sumaišykite majonezą, grietinę ir išspaustą česnaką. Gerai išmaišykite ir patiekite kartu su šiltomis krabų lazdelėmis.