Traškios krabų lazdelės su česnakiniu padažu
  
Porcijų skaičius: 4
    Ingredientai:
  
- 300 g krabų lazdelių
 - 3 kiaušiniai
 - 100 g kvietinių miltų
 - 3 šaukštai majonezo
 - 1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
 - 1 žiupsnelis smulkintų krapų
 - Druska pagal skonį
 
    Padažui:
  
- 4 šaukštai majonezo
 - 1 šaukštas grietinės
 - 1 česnako skiltelė
 
    Paruošimo eiga:
  
Paruošimo laikas: apie 30 min.
- 
      Į dubenį įmuškite kiaušinius, dėkite majonezą, berkite miltus, paprikos miltelius, krapus ir žiupsnelį druskos.
Viską gerai išmaišykite iki vientisos, šiek tiek tirštos masės. - Krabų lazdeles perpjaukite pusiau išilgai, tada pamirkykite paruoštoje tešloje.
 - 
      Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite krabų lazdeles, kol abi pusės taps auksinės spalvos.
Kepdami palikite šiek tiek vietos tarp lazdelių, kad gražiai apskrustų. - Iškepusias krabų lazdeles padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
 - 
      Padažui sumaišykite majonezą, grietinę ir išspaustą česnaką.
Gerai išmaišykite ir patiekite kartu su šiltomis krabų lazdelėmis. 
