Auksiniai krabų lazdelių kąsneliai purioje tešloje – traškus skanėstas

krabų lazdelių kąsneliai

INGREDIENTAI:

Porcijų skaičius: 4

  • 300 g krabų lazdelių

  • 3 kiaušiniai

  • 100 g kvietinių miltų

  • 3 šaukštai majonezo

  • 1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos

  • 1 žiupsnelis smulkintų krapų

  • Druska pagal skonį

Padažui:

  • 4 šaukštai majonezo

  • 1 šaukštas grietinės

  • 1 česnako skiltelė

PARUOŠIMO EIGA:

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

  1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, dėkite majonezą, berkite miltus, paprikos miltelius, krapus ir žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišykite iki vientisos, šiek tiek tirštos masės.

  2. Krabų lazdeles perpjaukite pusiau išilgai, tada pamirkykite paruoštoje tešloje.

  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite krabų lazdeles, kol abi pusės taps auksinės spalvos. Kepdami palikite šiek tiek vietos tarp lazdelių, kad gražiai apskrustų.

  4. Iškepusias krabų lazdeles padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.

  5. Padažui sumaišykite majonezą, grietinę ir išspaustą česnaką. Gerai išmaišykite ir patiekite kartu su šiltomis krabų lazdelėmis.