Ingredientai
Porcijų skaičius: 4
- 400 g baltųjų kopūstų
- 1 morka
- 100 ml majonezo
- 2 šaukšteliai švelnių garstyčių (arba 1 aštresnių)
- 1 šaukštas obuolių acto
- 1 šaukštelis malto kumino (arba kmynų)
- ½ šaukštelio druskos
- žiupsnelis maltų pipirų
Paruošimo būdas
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
- Kopūstą smulkiai supjaustykite, o morką sutarkuokite. Abu ingredientus sudėkite į didesnį dubenį.
- Į daržoves suberkite druską, pipirus, kumino miltelius. Supilkite obuolių actą, sudėkite garstyčias ir majonezą.
- Viską gerai išmaišykite, kad daržovės pasidengtų padažu. Leiskite salotoms pastovėti apie 20 minučių kambario temperatūroje, kad skoniai susijungtų ir kopūstas truputį suminkštėtų.