INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 4
-
400 g baltųjų kopūstų
-
1 morka
-
100 ml majonezo
-
2 šaukšteliai švelnių garstyčių (arba 1 aštresnių)
-
1 šaukštas obuolių acto
-
1 šaukštelis malto kumino (arba kmynų)
-
½ šaukštelio druskos
-
žiupsnelis maltų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
-
Kopūstą smulkiai supjaustykite, o morką sutarkuokite. Abu ingredientus sudėkite į didesnį dubenį.
-
Į daržoves suberkite druską, pipirus, kumino miltelius. Supilkite obuolių actą, sudėkite garstyčias ir majonezą.
-
Viską gerai išmaišykite, kad daržovės pasidengtų padažu. Leiskite salotoms pastovėti apie 20 minučių kambario temperatūroje, kad skoniai susijungtų ir kopūstas truputį suminkštėtų.