Ingredientai
Porcijų skaičius: 4
- 400 g baltųjų kopūstų
 - 1 morka
 - 100 ml majonezo
 - 2 šaukšteliai švelnių garstyčių (arba 1 aštresnių)
 - 1 šaukštas obuolių acto
 - 1 šaukštelis malto kumino (arba kmynų)
 - ½ šaukštelio druskos
 - žiupsnelis maltų pipirų
 
Paruošimo būdas
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
- Kopūstą smulkiai supjaustykite, o morką sutarkuokite. Abu ingredientus sudėkite į didesnį dubenį.
 - Į daržoves suberkite druską, pipirus, kumino miltelius. Supilkite obuolių actą, sudėkite garstyčias ir majonezą.
 - Viską gerai išmaišykite, kad daržovės pasidengtų padažu. Leiskite salotoms pastovėti apie 20 minučių kambario temperatūroje, kad skoniai susijungtų ir kopūstas truputį suminkštėtų.
 
