Ingredientai
Porcijų skaičius: 10
-
5 vidutinės bulvės (verdomos su odele)
-
3 morkos (verdomos su odele)
-
2 kietai virti kiaušiniai
-
2 rauginti agurkai
-
1 stiklinė konservuotų žirnelių
-
5 šaukštai majonezo
-
šiek tiek druskos
-
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Paruošimo eiga
Paruošimo laikas: apie 20 min.
-
Į puodą sudėkite gerai nuplautas bulves ir morkas. Užpilkite vandeniu ir virkite, kol suminkštės.
-
Nukelkite nuo ugnies, nupilkite skystį ir leiskite daržovėms ataušti kambario temperatūroje.
-
Atvėsusias daržoves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
-
Agurkus ir virtus kiaušinius taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
-
Visus paruoštus ingredientus sudėkite į dubenį, įberkite nusunktus žirnelius.
-
Pagardinkite šviežiai maltais pipirais, druska ir majonezu. Viską gerai išmaišykite.
Patarimas:
Norint išsaugoti daržovių skonį, rekomenduojama jas virti neluptas. Tai padės mišrainei išlaikyti sodresnį skonį ir struktūrą.