Sultingi kotletai iš dviejų rūšių faršo – lengvas ir greitas receptas
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: apie 30 minučių
Ingredientai
- 400 g kiaulienos faršo
- 400 g maltos kalakutienos (arba vištienos)
- 2 kiaušiniai
- ½ svogūno
- 5 česnako skiltelės
- 2 riekės batono
- 1 šaukštelis majonezo
- Pagal skonį druskos
- Pagal skonį juodųjų pipirų
- Mėgstamų prieskonių mišinio
Paruošimas
- Susmulkinkite česnaką ir pusę svogūno. Batoną pamirkykite vandenyje arba piene, kad suminkštėtų.
- Į dubenį sudėkite abu faršus, įmuškite kiaušinius, suberkite prieskonius, druską, pipirus. Įdėkite majonezo, smulkintą česnaką, svogūną ir išmirkytą nuspaustą batoną. Masę gerai išmaišykite rankomis.
- Formuokite kotletus ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol gražiai apskrus ir vidus bus iškepęs.