Ingredientai
Porcijų kiekis: apie 20 vaflių
- 6 kiaušiniai
 - 2 stiklinės kvietinių miltų
 - 200 g sviesto
 - 1 stiklinė cukraus
 - 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
 - Žiupsnelis druskos
 
Trapūs vafliai – gamybos eiga
Paruošimo trukmė: apie 20 minučių
- Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite paprastą ir vanilinį cukrų. Plakite, kol masė pabals ir taps puri.
 - Sviestą ištirpinkite ir leiskite šiek tiek atvėsti, kad karštis nesutrauktų kiaušinių.
 - Į kiaušinių-cukraus plakinį įmaišykite miltus ir druską. Supilkite atvėsusį sviestą, viską tolygiai išmaišykite.
 - Paruoštą tešlą dėkite į įkaitintą vaflinę ir kepkite, kol paviršius taps auksinės spalvos.
 - Karštus vaflius tuoj pat formuokite į ragelius – atvėsę jie taps trapūs ir jau nebesusisuks.
 
Skanaus! Šie klasikiniai trapūs vafliai puikiai tinka ir be nieko, ir su kremu, plakta grietinėle ar uogiene.
