Skip to content
Kompiuteriukai.lt
  • Pagrindinis
  • Technologijos
  • Verslas
  • Karjera
  • Sveikata
  • Receptai
    • Apkepai
    • Blynai ir vafliai
    • Desertai
    • Karšti patiekalai
    • Konservuoti patiekalai
    • Košės ir tyrės
    • Kremai ir padažai
    • Picos
    • Pyragai ir kepiniai
    • Salotos ir mišrainės
    • Garnyrai
    • Sriubos
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
    • Užkandžiai
    • Gėrimai
    • Gėrimai su alkoholiu
  • Namai
  • Kiemas ir Sodas
  • Kelionės
  • Patarimai
  • Kontaktai
Sultingi ir klasikiniai kotletai – patikrintas šeimos receptas
  • Karšti patiekalai
  • Receptai

Sultingi ir klasikiniai kotletai – patikrintas šeimos receptas

  • 0

Sultingi kotletai iš dviejų rūšių faršo – lengvas ir greitas receptas Porcijų skaičius: 6 Paruošimo laikas: apie 30 minučių Ingredientai 400 g kiaulienos faršo 400 […]

Autentiškos graikiškos salotos – vasariškas skonis jūsų lėkštėje
  • Receptai
  • Salotos ir mišrainės

Autentiškos graikiškos salotos – vasariškas skonis jūsų lėkštėje

  • 0

Graikiškos salotos su feta – gaivus receptas vos per 20 minučių Porcijų skaičius: 2 Ingredientai: 2 trumpavaisiai agurkai 15 vyšninių pomidorų 200 g fetos sūrio […]

Gaivusis graikiškas Tzatziki – kremiškas jogurto ir agurkų padažas
  • Kremai ir padažai
  • Receptai

Gaivusis graikiškas Tzatziki – kremiškas jogurto ir agurkų padažas

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 4 1 stiklinė graikiško jogurto 2 trumpavaisiai agurkai 2 česnako skiltelės 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus 1 valgomasis šaukštas šviežiai spaustų citrinų […]

Autentiški sakartveliški chinkaliai – sultingi, kvapnūs ir rankomis suspausti
  • Karšti patiekalai
  • Receptai

Autentiški sakartveliški chinkaliai – sultingi, kvapnūs ir rankomis suspausti

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 5 Įdarui: 400 g jautienos nugarinės (galite naudoti ir avieną) 400 g kiaulienos šoninės be odos 2 nedideli svogūnai Ryšulėlis kalendros (arba […]

Tradiciniai cepelinai su mėsa – minkšti, sultingi ir visada pavyksta
  • Karšti patiekalai
  • Receptai

Tradiciniai cepelinai su mėsa – minkšti, sultingi ir visada pavyksta

  • 0

< Tradiciniai cepelinai su maltos mėsos įdaru ir spirgučių padažu Porcijų skaičius: 8 Ingredientai: 12 vnt. žalių bulvių 3 vnt. virtų bulvių druska (pagal skonį) […]

Tobula koldūnų tešla – elastinga, nelimpanti ir idealiai tinkama kočiojimui
  • Karšti patiekalai
  • Receptai

Tobula koldūnų tešla – elastinga, nelimpanti ir idealiai tinkama kočiojimui

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 4 390 g kvietinių miltų (naudoti aukščiausios rūšies 550C) 250 ml vandens 4 šaukštai aliejaus (arba 50 g ištirpinto sviesto) 0.5 šaukštelio […]

Auksinės varškės spurgytės – purios, minkštos ir nepaprastai gardžios
  • Desertai
  • Receptai

Auksinės varškės spurgytės – purios, minkštos ir nepaprastai gardžios

  • 0

Varškės spurgytės Porcijų skaičius: 4 Ingredientai: 500 g varškės 4 kiaušiniai 270 g kvietinių miltų 6 šaukštai cukraus 2 šaukšteliai vanilinio cukraus 1 šaukštelis kepimo […]

Minkšti kefyro blyneliai – gardūs, purūs ir lengvai pagaminami
  • Blynai ir vafliai
  • Receptai

Minkšti kefyro blyneliai – gardūs, purūs ir lengvai pagaminami

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 4 1 stiklinė kvietinių miltų 1 stiklinė kefyro 1 kiaušinis 3 šaukštai cukraus 2 šaukštai sviesto 1.5 šaukštelio vanilinio cukraus 1 šaukštelis […]

Auksiniai krabų lazdelių kąsneliai purioje tešloje – traškus skanėstas
  • Receptai
  • Užkandžiai

Auksiniai krabų lazdelių kąsneliai purioje tešloje – traškus skanėstas

  • 0

Traškios krabų lazdelės su česnakiniu padažu Porcijų skaičius: 4 Ingredientai: 300 g krabų lazdelių 3 kiaušiniai 100 g kvietinių miltų 3 šaukštai majonezo 1 šaukštelis […]

Minkšti ir iškilę mieliniai blynai – pusryčių džiaugsmas
  • Blynai ir vafliai
  • Receptai

Minkšti ir iškilę mieliniai blynai – pusryčių džiaugsmas

  • 0

INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 10 500 ml pieno 500 g kvietinių miltų (apytikriai) 3 kiaušiniai 50 g ištirpinto sviesto 3 šaukštai cukraus 7 g sausų mielių […]

Įrašų puslapiavimas

Ankstesnis 1 … 42 43 44 … 49 Kitas

Naujausi įrašai

  • Grikių kotletai: vegetariška vakarienė be kompromisų
  • Skaitmeninio pasirašymo standartai skirtingose šalyse
  • Kaip apskaičiuoti, per kiek laiko atsipirks saulės elektrinė?
  • Lazanija su varške: švelni ir labai soti
  • Balandėlių padažas: kreminis su krapais ir česnaku

Kategorijos

  • Apkepai
  • Blynai ir vafliai
  • Desertai
  • Garnyrai
  • Gėrimai
  • Gėrimai su alkoholiu
  • Karjera
  • Karšti patiekalai
  • Kelionės
  • Kiemas ir Sodas
  • Konservuoti patiekalai
  • Košės ir tyrės
  • Kremai ir padažai
  • Namai
  • Patarimai
  • Picos
  • Pyragai ir kepiniai
  • Receptai
  • Salotos ir mišrainės
  • Sriubos
  • Sveikata
  • Technologijos
  • Troškiniai
  • Užkandžiai
  • Verslas

Dėl reklamos ar kitų klausimų susisiekite el. paštu: [email protected]

Lankomumas:
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Copyright © 2025 Kompiuteriukai.lt Theme: Express News By Adore Themes.