INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
- 400 ml pieno
 - 250 g kvietinių miltų
 - 3 kiaušiniai
 - 4 šaukštai cukraus
 - 3 šaukštai aliejaus
 - 1 žiupsnelis druskos
 
  ČIRVINIŲ BLYNŲ PARUOŠIMAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
- Kiaušinius išplakite kartu su cukrumi. Supilkite pieną, įberkite druskos ir dar kartą lengvai paplakite. Tuomet įmaišykite aliejų ir miltus – turėtų gautis gana skysta, bet vientisa tešla.
 - Keptuvę (geriausia čirvinių blynų, su raštu) įkaitinkite labai gerai. Įpilkite po nedidelį samtelį tešlos. Jei naudojate senovinę keptuvę su rankenomis, nepamirškite jas suspausti – tai padeda tolygiai paskirstyti tešlą.
 - Blynai kepa greitai, tad stebėkite ir laiku apverskite. Iškepę būna traškūs, tačiau vėsdami suminkštėja. Patiekite dar šiltus.
 
